Cochabamba:D - Reisverslag uit Cochabamba, Bolivia van Marleen en Myra - WaarBenJij.nu Cochabamba:D - Reisverslag uit Cochabamba, Bolivia van Marleen en Myra - WaarBenJij.nu

Cochabamba:D

Door: mallemier

Blijf op de hoogte en volg Marleen en Myra

05 September 2011 | Bolivia, Cochabamba

Hola gente,

Wat een hitte hier!
We hebben een aantal dagen bij Marcelo in Cochabamba overnacht. We hebben een paar dorpjes (Taraja, Cliza en Punata) bezocht samen met de Marcelo, Paola, Luis, Paula en Luis. Een deel van het land en de dorpen is mooi en schoon en andere delen zijn vies. Van prullenbakken hebben de Bolivianen nog nooit gehoord...

We hebben al aardig wat Spaanse woorden geleerd en komen met hakken en plakken ook een heel eind.

Gisteren na de ´Dia de peatones´gezellig spelletjes gespeeld. Jungle speed is ook in de smaak gevallen bij de Bolivianen:D! Marcelo heeft er wel een gekneusde neus aan over gehouden!

Vandaag hebben we de rugzakken weer ingepakt en gaan we naar Oruro vanuit daar willen we met de trein naar Uyuni gaan. Daar zijn grote zoutvlakten waar we een paar dagen gaan rond toeren!

Als we nog een gaatje vinden zetten we de foto´s online. Je kunt ons smsen en in noodgevallen bellen op ons Boliviaanse nummer: 00591-65340688. Marleens nummer is af en toe ook nog gewoon in gebruik.

Ciao!

• 05 September 2011 - 14:49

Hub:

Het gaat goed lees ik. Wees blij dat jullie kunnen klagen over het warme weer. Hier is de herfst van start gegaan. Het is alleen maar regen en regen. Veel plezier op de mooie zoutvalkte. Ben benieuwd naar jullie foto's. Doei

• 05 September 2011 - 15:38

Rian:

Haha geweldig dat jullie jungle speed daar introduceren ;) Nice! Veel plezier daar, reis ze en geniet! In DB schijnt tussen de flinke buien door een heel hete zon, dus vooralsnog is het prima, haha! Xx

• 07 September 2011 - 13:07

Sanne:

Fijn om te horen dat het allemaal goed gaat bij jullie en dat jullie mooi weer hebben! Hier kunnen de winterjassen weer uit de kast.. Ben benieuwd naar de pica's. Veel plezier in Uyuni, liefs Sanne

• 09 September 2011 - 08:13

Fedor:

Vaak is het daar inderdaad maar een vieze bedoeling. Wacht maar tot je in Peru komt, daar is het nog veel erger. ;)
    De zoutvlaktes zijn zeker mooi; vergeet niet naar het kaktuseiland te gaan, dat moet je ook gezien hebben.
    Hoop weer snel van jullie te horen.
    Groetjes Fedor

• 09 September 2011 - 20:34

Ad Swanenberg:

lijkt me allemaal heel spannend.
    Ik kijk iedere keer op Google Earth waar jullie zitten. Als je zonder werk zit kun je nog altijd proberen de treinen te repareren in Uyuni. Veel plezier geniet van alles.

Groetjes Ad

• 10 September 2011 - 19:19

Olga:

Ha meiden, leuk om te lezen waar jullie je mee bezig houden en coole foto's. Lekker genieten maar!