Estamos en Peru
Door: mallemier
Blijf op de hoogte en volg Marleen en Myra
03 Oktober 2011 | Peru, Arequipa
Vandaag hebben we een rustdagje, daar is het ten slotte vakantie voor ;) We moeten een beetje bijkomen van een trekking van twee dagen in de colca canyon, die twee keer zo diep is als de grand canyon.
Morgen gaan we de Chanchani, een vulkaan van 6075 meter, beklimmen. Chanchani betekent trouwens ´rokje´ in Quechua; we moeten er nog even achter komen wat de reden is. In ieder geval is het daar zo koud dat we er niet in een alpaca-rokje gaan lopen ;)Na het ´rokje´ gaan we naar de Machu Pichhu, met een trail van 4 dagen. Omdat we wel van afwisseling houden gaan we er deels mountainbikend, deels lopend en deels raftend naartoe.
Keep you posted!
03 Oktober 2011 - 20:05
Rian:
TOF! Maak er wat van dames en hopelijk zijn jullie al zover geacclimatisserd dat hoogteziekte ver weg blijft. Die afwisseling in transportopties klinkt helemaal prima! Have fun chicas! x -
03 Oktober 2011 - 20:24
Inez:
Wow....
Dames geniet ervan! Maar jullie verhalen klinken alsof dat dat geen enkel probleem is!
Enjoy! -
04 Oktober 2011 - 18:48
Hub:
Ik denk niets hier in NL jullie nog kan boeien na al die geweldige dingen die jullie meemaken en nog gaan ondernemen. Enjoy en scoor alle kansen die op jullie pad komen ;-)
04 Oktober 2011 - 20:05
Annet:
Wow, wat een mooie foto's, zeker van die Alligator....hoe dichtbij stonden jullie??
Heel veel plezier op jullie tocht op het 'rokje' :D.
Kijk uit naar het volgende reisverhaal en natuurlijk de verklaring van het mysterieuze 'rokje-verhaal'.
X Annet -
05 Oktober 2011 - 13:24
Arthur:
Pff, wordt al moe als ik lees van al jullie sportieve inspanningen. Wel erg gave foto's! -
05 Oktober 2011 - 17:38
Jamie FYSIOCARE!!!:
Ha Marleen!!
Supegave foto's!!! -
11 Oktober 2011 - 17:34
Jolanda Wijnen :
Wat een supergave foto's. Mooi hoor. Leuk weer iets van jullie gelezen te hebben. Tot het volgende verslag weer. And in the meantime .... ENJOY!!!! -
13 Oktober 2011 - 19:28
Karien:
Haha weer super leuke foto's :D Hebben jullie zo'n trui daar gekocht? Idd leuke carnavalspakken weer ;) En akelig he, piranjas vissen! Heb ik ook gedaan, maar toen ik zei dat als ik m zou vangen ik de hengel in het water zou gooien, mocht ik niet meer meedoen... Maja ik ben iig niet gebeten ;) dat scheelt weer, stom beest!
Verder weer wat fitter allebei?? Jullie zijn echt vet sportief hoor :D
Nou geniet ervan! Op naar t volgende verhaal & piccas :). Dikke beso!